Kasterop Schoonmaak Systemen

    Bel ons 079 3311550

Over Ons

Kasterop is in 1982 opgericht door de heer Kasterop. Deze had toen al vele jaren ervaring met het repareren en verkopen van reinigingsmachines en zeer veel kennis van vloerreinigingstechnieken.

Kasterop is een handelsonderneming. Wij leveren schoonmaakbenodigdheden en machines aan schoonmaakbedrijven, bedrijven, instellingen en particulieren. Daarnaast geeft Kasterop regelmatig advies bij reinigingsvraagstukken. Ook hebben wij een eigen technische dienst en werkplaats, waar wij reparaties aan alle merken en soorten reinigingsmachines uitvoeren. Onze technische dienst verricht tevens reparaties en NEN Keuringen bij klanten op locatie.

Kasterop kent drie hoofdactiviteiten:

  1. Het verkopen van schoonmaakbenodigdheden zoals reinigings- en beschermingsmiddelen, plastic zakken, papierwaren zoals handdoekjes en toiletpapier, bezems, maar ook werkwagens, mopemmers, watertanks enz.
  2. De import van het Duitse merk reinigingsmachines (Columbus) en dealership van Meclean reinigingsmachines. Verder verkopen wij vrijwel alle andere merken (waaronder Santoemma, Matrix en Eurosteam) reinigingsmachines. Daarnaast verkopen wij gebruikte reinigingsmachines met garantie.
  3. Een reparatieafdeling voor alle merken en soorten reinigingsmachines. Doordat we een eigen technische dienst hebben, kunnen we een onderhoudsbeurt, een NEN 3140 keuring of een reparatie aan uw reinigingsmachine vaak snel uitvoeren. Indien het nodig is, kunnen we ook bij u op locatie langskomen om de werkzaamheden te verrichten. Tevens verhuren we verschillende reinigingsmachines.

Verder beschikt het Kasterop over een eigen osmose-waterinstallatie met een voorraadtank van 6500 liter. Wij leveren dit water aan glazenwassers. Het water kan 24/u per dag, dus ook buiten openingstijden afgenomen worden dmv munten.

Het KvK nummer van Kasterop is 27307711.

Professionele Schoonmaakmiddelen

Bij Kasterop kunt u terecht voor uw professionele reinigingsmiddelen en industriële schoonmaakmiddelen. Ook leveren wij professionele schoonmaakproducten als sponsen, Unger, Canadian en Ettore rubbers, trappen en doeken. Reinigingsmiddelen voor schrobzuigmachines (schuimvrij) en speciale was voor houten vloeren zijn ook in ons assortiment aanwezig.

Naast de traditionele schoonmaakmiddelen bieden wij ook diverse ecologische schoonmaakmiddelen aan. Deze middelen zijn van het EU Ecolabel voorzien en daarmee beter voor ons milieu. Ook verkopen wij u de bekende producten van Kiehl, Pulastic, Johnson Diversey en andere producenten.

Osmosewater Tappunt In Zoetermeer

Alle producten die nodig zijn bij het wassen van ramen zijn bij ons verkrijgbaar, inclusief osmose water. Wij hebben een tappunt waaruit 24 uur per dag, 7 dagen in de week osmosewater kan worden getapt. Hiervoor kan u in de winkel speciale munten kopen. Een munt geeft 50 liter water; het enige dat u nodig heeft is een slang om het water van de muur in uw tank te laten stromen.

Ook hebben we het gehele gamma van professionele producten voor het wassen van ramen. Naast osmosewater leveren wij ook sponsen, zemen, Pulex, UNGER en Ettore rubbers, inwassers, 'buckets on a belt', riemen, trappen en doeken.

In onze webwinkel vindt u een overzicht van een deel van de produkten die wij verkopen.

Ons Milieu

We doen er zo veel mogelijk aan om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo hebben wij 48 zonnepanelen op ons dak, is bijna al onze verlichting op basis van LED, doen we de verlichting en verwarming uit op plekken waar we niet vaak komen en hergebruiken we zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal. Ook verkopen we een complete serie reinigingsmiddelen met het EU Ecolabel. 

Kasterop

Kasterop te Zoetermeer is leverancier van Meclean en COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen en reinigingsmiddelen.

KvK: 86716476
BTW: NL864061365B01

Klantenservice

Contact

Kasterop
Plesmanstraat 1
2722 NV Zoetermeer

E-MAIL: verkoop@kasterop.nl
TELEFOON: 079 3311550
 

Openingstijden
Ma-Do: 08:00 - 17:00 / Vr: 08:00 - 16:00